Over ons – Tervuren

  • 46 plaatsen
  • 1:5 verhouding tussen het aantal personeelsleden en kinderen
  • Meertalig: Engels, Nederlands en Frans
  • Tarieven op basis van het inkomen
  • Open van 7:30 u tot 18:30 u

In november 2016 lanceerden we ons baanbrekend concept inzake kinderopvang – snel getagd door de nieuwsmedia als “Neuro Creche” – toen we onze nieuwe kinderopvang in Waterloo openden. In maart 2017 opende ons kinderdagverblijf in Tervuren-Vossem.

De binneninrichting, decoraties en het materiaal in onze kinderdagverblijven zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar de manier waarop de ontwikkeling van de hersenen van baby’s beïnvloed wordt door de visuele stimuli die ze ontvangen en onze ontwerpen optimaliseren die ontwikkeling.

In beide kinderdagverblijven hebben we stafleden in dienst die op zijn minst Engels, Frans en Nederlands spreken, zodat kinderen de hele dag door aan alle talen worden blootgesteld. Engels is de hoofdtaal van de dagopvang, maar daarnaast nodigen we de ouders uit om ons mee te delen welke taal zij willen dat we gebruiken met hun kind – dit is gebaseerd op betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek waaruit blijkt dat vroege meertaligheid de ontwikkeling van de hersenen verhoogt en versnelt.

Ons kinderdagverblijf Tervuren-Vossem bevindt zich naast de campus van de ISF International School Tervuren. Ons kinderdagverblijf in Tervuren beslaat het volledige oorspronkelijke schoolgebouw van de kleuterschool en werd gerenoveerd en ontworpen om de visuele stimulus van kinderen op een wetenschappelijk positieve manier te bevorderen. Dit kinderdagverblijf heeft een licentie voor 46 kinderen vanaf de leeftijd van 6 weken. De openingstijden zijn van 07:30 tot 18:30 uur.

Aan het einde van hun traject in de kinderopvang worden de kinderen vanaf de leeftijd van 2,5 jaar verwelkomd in de kleuterschool van de twee eenheden van ISF International School.

Zie hier voor meer informatie:

www.isftervuren.org