Toelatingen & Tarieven

De openingstijden zijn van 07:30 u tot 17:30 u (of tot 18:30 u mits extra vergoeding)

Tarieven van de kinderopvang

5 dagen
07.30 – 17.30 €1250 per maand
5 dagen
07.30 – 18.30 €1300 per maand
4 dagen of minder
07.30 – 17.30 €1150 per maand
4 dagen of minder
07.30 – 18.30 €1200 per maand

Inschrijvingskosten en aanbetaling

Binnen zeven dagen moeten er eenmalige, niet-restitueerbare inschrijvingskosten van € 250 per kind en het equivalente bedrag van een maand kinderopvang worden betaald via een bankoverschrijving. De plaats voor uw kind wordt pas gereserveerd na ontvangst van de betaling. De eenmalige vooruitbetaling van één maand kinderopvang fungeert als aanbetaling. Deze aanbetaling wordt van uw laatste betaling afgetrokken. Na de eerste betalingen zal de kinderopvang u één keer per maand* een factuur sturen.
Opmerking: de kosten zijn ook verschuldigd voor de dagen waarop u ervoor kiest uw kind niet naar de kinderopvang te brengen, met uitzondering van vier weken per jaar wanneer de kinderopvang is gesloten (drie weken in de zomer en één week in de winter. De feestdagen voor het volgende jaar worden aangekondigd op 15 december). Voor die maanden ontvangt u een pro rata factuur.

* De kosten omvatten: warme maaltijden en fruit, koekjes, melk vanaf de leeftijd van één jaar, luiers, vochtige doekjes en zakdoekjes

Groeipakket-toelage

De gezinnen die gebruik maken van ons kinderdagverblijf, hebben recht op een ‘Groeipakket’-toelage van Kind&Gezin. Op basis van de aanwezigheid ontvangt elk kind € 3,23/dag voor een volledige dag en de helft daarvan als ze minder dan vijf uur blijven. De subsidie wordt betaald samen met de kinderbijslag die gezinnen ontvangen van de Belgische overheid.

U kunt hier meer informatie vinden: https://www.groeipakket.be