Over ons – Waterloo

  • 15 plaatsen
  • 1:5 verhouding tussen het aantal personeelsleden en kinderen
  • Meertalig: Engels, Nederlands en Frans
  • Tarieven op basis van de vrije markt
  • Open van 7:30 u tot 17:30 u (of tot 18:30 u mits extra vergoeding)

In november 2016 lanceerden we ons baanbrekend concept inzake kinderopvang – snel getagd door de nieuwsmedia als “Neuro Creche” – toen we onze nieuwe kinderopvang in Waterloo openden.

De binneninrichting, decoraties en het materiaal zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar de manier waarop de ontwikkeling van de hersenen van baby’s beïnvloed wordt door de visuele stimuli die ze ontvangen en onze ontwerpen optimaliseren die ontwikkeling.

We bieden een maandelijks activiteitenplan dat is opgebouwd om de kinderen zintuiglijke ervaringen, fijne en grove motorische vaardigheden, taal- en sociale vaardigheden en andere belangrijke ontwikkelingsactiviteiten te bieden. We gebruiken ook de D-Care-tool, dat de dag van uw kind in de kinderopvang beschrijft. Na het ophalen, sturen we u een e-mail waarin staat hoe laat uw kind werd verschoond, wanneer zij hebben gegeten en andere belangrijke details van hun dag.

We hebben stafleden in dienst die op zijn minst Engels, Frans en Nederlands spreken, zodat kinderen de hele dag door aan alle talen worden blootgesteld. Engels is de voertaal van de dagopvang, maar daarnaast nodigen we ouders uit om ons mee te delen welke taal zij willen dat we gebruiken in een-op-een situaties met hun kind. Uit betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek blijkt dat vroege meertaligheid de ontwikkeling van de hersenen verhoogt en versnelt.

De kinderopvang Waterloo is een uitbreiding van de kleuterschool van ISF Waterloo International School en is gevestigd in een prachtig gerenoveerd en aangelegd deel van het Oranje Huis binnen de bestaande schoolcampus. Onze kinderdagverblijf ontvangt maximaal 15 kinderen vanaf 6 weken oud, en is geopend van 07:30 u tot 17:30 u (of tot 18:30 u mits extra vergoeding).

Aan het einde van hun traject in de kinderopvang worden de kinderen vanaf de leeftijd van 2,5 jaar verwelkomd in de kleuterschool van de ISF Waterloo International School.

Zie hier voor meer informatie:

 

www.isfwaterloo.org