Staff

Szilvia
Kinderopvang Manager

Na mijn universitaire studie kwam ik naar België en werd ik een trots lid van de ISF-gemeenschap, waar de kracht van meertaligheid mijn ogen opende. Na een periode in Waterloo te hebben gewerkt, verheug ik me nu op de ontmoeting met nieuwe mensen op de campus van Tervuren.
Ik woon momenteel in Antwerpen en maak van de gelegenheid gebruik om verschillende landen te bezoeken. In mijn vrije tijd hou ik van koken en volg ik Nederlandse lessen.
Ik geloof in internationaal onderwijs en het doelgericht leren in de vroege kinderjaren.

Aphaya

Ik heb een bachelordiploma in orthopedagogiek. Ik werk graag met kleine kinderen en voordat ik naar ISF Tervuren kwam, liep ik stage in een speciaal middelbaar onderwijscentrum, een centrum voor kinderopvang en gezinsondersteuning en later in een internaat.
In mijn vrije tijd hou ik van zingen en spelen met dieren.

Margo

Ik ben Margo uit België. Ik heb een bachelordiploma in Sociale Readaptatiewetenschappen. Ik heb gewerkt met kinderen van de leeftijd van 0-12 jaar in een Centrum voor Gezinsgezondheid en Onderwijs en in een naschoolse opvang. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek en hou ik van het gezelschap van familie en vrienden.

Maaike

Ik ben geboren en opgegroeid in België. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken en deel uit te maken van hun ontwikkeling. Ik had veel geluk om een plaats te vinden op ISF Tervuren. Voor mij is dit een droom die uitkomt, ik voel me erg gewaardeerd voor het werk dat ik met de kinderen doe. Het voelt alsof ik elke dag thuiskom. Mijn dag is een succes alleen al door te zien hoe de kinderen elke dag veranderen en groeien. Het is ook heel mooi om ouders met verschillende achtergronden te ontmoeten. De gesprekjes die we elke dag hebben, geeft me de kans om van andere culturen te leren.